Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

Wimperextensions

Met wimperextensions worden er zijde wimpers op de natuurlijke wimpers aangebracht.

Wimperextensions worden gebruikt voor wimperverlengingBij Iconic Beauty Company wordt er gewerkt met het Duitse topmerk Adessa. De wimpers die gebruikt worden voelen super zacht doordat deze van zijde zijn gemaakt. Een voor een worden de wimpers aangebracht op de natuurlijke wimpers. Deze worden gefixeerd met een speciale contactlijm. Hierdoor blijven de wimperextensions net zolang zitten totdat de natuurlijke wimpers uitvallen. Er kan opgevuld worden binnen drie tot vier weken.

Resultaat van wimperextensions met 2D techniek

Wimperextensions voor een mooie oogopslag

De zijde wimpers zijn er in verschillende diktes en lengtes. In overleg met de Adessa Lash-stylist kunt u bepalen wat u graag wilt: Een natuurlijke look of juist wat extremer voor een speciale gelegenheid. De natuurlijke wimpers kunnen met ongeveer een derde worden verlengd. Het volume kan enorm worden vergroot, al naar gelang uw wens. Verder is het belangrijk om te weten dat het niet van echt te onderscheiden is. De wimperextensions worden onderdeel van uw natuurlijke wimpers. Na 24 uur kunt u alles doen wat u normaal ook zou doen. Het is mogelijk om mascara aan te brengen mocht u dat toch nog willen. Let alleen wel op dat deze niet waterafstotend is want dat kan een negatief effect op de lijm hebben.

Kosten van wimperverlenging via wimperextensions

Voor een nieuwe one-by-one set wimperextensions betaalt u € 79,50. Het duurt anderhalf tot twee uur om deze aan te brengen. Voor het opvullen betaalt u binnen drie weken € 39,50 en binnen vijf weken € 49,50. Maar er zijn ook andere varianten mogelijk:

Bij deze technieken worden er meerdere wimperextensions op de natuurlijke wimpers gezet. Hierdoor blijft het effect nog langer goed. Mensen die van nature minder wimpers hebben, kunnen met deze technieken zeer mooie resultaten behalen!

Maak een afspraak voor wimperextensions

Bel nu met 023-5610630 om een afspraak te maken of stuur ons een bericht via onze contact pagina. Het is ook mogelijk om online te reserveren:

MAAK AFSPRAAKvoor een wimperextensions behandeling