Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

Cell Renewal Treatment

Cell Renewal Treatment | 75 minuten | 79,50

Heractiveer uw huidcellen
Geschikt voor de ouder wordende huid. 25+,35+, 45+. Maar zeker ook geschikt voor de normale, droge en vette huid. Deze behandeling zal op uw huid aangepast worden.

Huidanalyse, reiniging, peeling, dieptereiniging of uitgebreide gezichtsmassage, cold freeze balls met serum, epileren, deep rimpel filler, dagcrème en een verzorgende handcrème als afsluiting.

Bij het ouder worden , worden we waarschijnlijk geconfronteerd met het onvermijdelijke effect van onze biologische klok wat resulteert in het verschijnen van lijnen en rimpels, verlies van huidstevigheid en dofheid. Dankzij de moderne technologie  kunnen we door een gecombineerde formule een optimale celvernieuwings effect creeren en stimuleren. Eerst word de huid geanalyseerd en  gereinigd met een milk en toner. Dan gaan we de huid door de exfoliating gel een peeling geven. Nu is de keuze voor de vapozone met onzuiverheden verwijderen,  de dieptereiniging of een aromische  gezicht en decollote massage. De cel renewall serum is een echte celgenerator  deze beschermt de levensduur van het  weefsel.  Deze celvernieuwende serum  helpt om de degeneratie van de huid te beperken. Door het serum zal uw huid steviger , stralender en jonger er uit zien. Het serum zal aangebracht worden door cold freeze balls. Hierna stijlen we uw wenkbrauwen. Het cel renewall gezichtsmasker  levert ongekende resultaten en stimuleert het celmetabolisme.  Het gezichtsmasker laten wij inwerken waarna de intensieve rimpelvuller opgebracht kan worden.  Deze rimpelvuller is verrijkt met siliconen en verzacht, verminderd de oppervlakkige rimpels. Het werkt tevens om in de lager gelegen delen de collageen  liposomen op te nemen. De celvernieuwende dag creme geeft een prachtig effect op de lange termijn. Het verbeterd de gezichtshuid en geeft een egaal en stralend effect.  De intensieve handcreme  geeft de handen stevigheid en voorkomt het vochtverlies. De handcreme word op een ontspannen manier op gebracht ter afsluiting. De cel renewall duurt 75 minuten.