Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialiste van Iconic Beauty CompanyKies voor een schoonheidsspecialiste van Iconic Beauty Company!

Jij bent op zoek naar een schoonheidsspecialiste voor een reden. Stel jezelf daarom de vraag:

Waarom zoek ik naar een schoonheidsspecialiste?

Het antwoord op deze vraag is voor iedereen verschillend. Het vak van schoonheidsspecialiste is namelijk breed inzetbaar! De meest gebruikelijke toepassing is huidverzorging of huidverbetering. . .

Schoonheidsspecialiste voor huidverzorging

Met huidverzorging ga jij naar de schoonheidsspecialiste om ervoor te zorgen dat de conditie van de huid goed blijft. In ieder geval zorg jij ervoor dat de conditie van de huid niet onnodig achteruit gaat! De meeste mensen beginnen te laat met een goede huidverzorging waardoor zij achter de feiten aanlopen. Ga op tijd in gesprek met een schoonheidsspecialiste van Iconic Beauty Company en pluk de vruchten!

Schoonheidsspecialiste voor huidverbetering

Met huidverbetering ga jij naar de schoonheidsspecialiste om ervoor te zorgen dat een bepaalde huidconditie gaat verdwijnen. Vooral een huidconditie waar jij jezelf aan stoort! Denk hierbij aan acne behandeling, een couperose behandeling of een anti-aging behandeling om fijne lijntjes en beginnende rimpels tegen te gaan.

Schoonheidsspecialiste intake gesprek

Ben jij er klaar voor om te gaan starten met verzorgen en verbeteren van jouw huid? Plan dan een intake gesprek in met een schoonheidsspecialiste van Iconic Beauty Company. Tijdens dit gesprek wordt er een huidanalyse gedaan en op basis daarvan kan er een behandelplan en productadvies gegeven worden. Verder wordt er natuurlijk besproken wat de verwachtingen zijn en kun je van ons een eerlijk advies verwachten van wat haalbaar is. Ga je voor het eerst naar de schoonheidsspecialiste of wil je kennis maken met de schoonheidssalon van Iconic Beauty Company? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling!

Kennismakingsbehandeling met de schoonheidsspecialiste

Nadat je een afspraak hebt gemaakt voor een kennismakingsbehandeling kun je het volgende verwachten; Natuurlijk beginnen wij met een kopje koffie of thee om eerst eens kennis te maken. Daarna gaan wij verder in een van onze professioneel ingerichte beauty-cabines. Hier hebben wij de juiste apparatuur om een huidanalyse te doen. De bevindingen van de huidanalyse worden genoteerd op een anamnese-kaart. Vervolgens zal de schoonheidsspecialiste deze bevindingen met jou bespreken en kan er een behandelplan opgesteld gaan worden. Dit wordt op een later tijdstip gedaan, want natuurlijk gaat er tijdens de kennismakingsbehandeling ook behandeld worden!

Tijdens deze kennismakingsbehandeling wordt het volgende gedaan:

Huidanalyse | Vapozone | Reiniging | Verzorging | Gezichtsmassage | Afsluiting dagcrème

Het is een combinatie van huidverzorging en ontspanning. Het is een korte behandeling, dus deur in deur uit kun je op 45 minuten rekenen.