Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

Permanente make-up

Met permanente make-up (PMU) wordt er een cosmetische tatoeage aangebracht

Het is belangrijk dat permanente make-up gedaan wordt door een professional. Bij Iconic Beauty Company hebben wij inmiddels duizenden behandelingen uitgevoerd. Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek worden de mogelijkheden besproken. Dan weet u precies waar u aan toe bent mocht u het toch nog spannend vinden om de beslissing te nemen.

Permanente make-up mogelijkheden

Het populairste gebied voor PMU zijn de wenkbrauwen. Opgevolgd door het gebied rondom de ogen en daarnaast worden de lippen steeds vaker van een cosmetische tatoeage voorzien. Wanneer de permanente make-up op de juiste wijze wordt gezet, dan zal het er zeer natuurlijk uit komen te zien. Dit betekent dat het niet opvalt maar wel degelijk een verschil maakt in uw expressie!

Permanente make-up geeft een verzorgd uiterlijk

Een groot voordeel van permanente make-up is de tijdsbesparing. Een inmiddels bekende kreet is: “Wake up with make-up”. Het scheelt natuurlijk aanzienlijk in het ochtendritueel als de eyeliner er al staat.

Voor veel vrouwen die de eigen wenkbrauwen inmiddels bijna kaal hebben geplukt met epileren kan permanente make-up een ware uitkomst zijn! In dit filmpje ziet u hoe permanente make-up gezet wordt met behulp van de hairstroke techniek. Hier worden verschillende kleuren pigment gebruikt, die op basis van de huidskleur en haarkleur van de klant worden bepaald. Jaren geleden werd er nog een techniek gebruikt die slechts een lijntje neerzet, dat is verleden tijd.

Permanente wenkbrauwen Make-up voor/na resultaten

 

 

Permanente make-up voor vollere lippen

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat de lippen met permanente make-up optisch veel voller gemaakt kunnen worden. Dit gebied is een van de moeilijkste gebieden om een cosmetische tatoeage te plaatsen. Bij Iconic Beauty Company hebben wij brede ervaring om tot de mooiste resultaten te komen.

GGD vergunning voor permanente make-up

De behandelruimtes bij Iconic Beauty Company staan onder controle van de GGD Kennermerland.

Vergunning voor permanente make-up