Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

K.I.S. peeling

Met het Kruiden Implantatie Systeem peeling heeft u een krachtige methode voor huidverjonging

KIS peelingDe gepatenteerde KIS peeling is revolutionair te noemen. Er kan maximaal 1 KIS peeling per zes maanden gedaan worden. Bij de peelings die normaal gedaan worden, zal er niet alleen een aantal huidlaagjes verwijderd worden. De KIS zal zeven dagen actief blijven in de huidlagen. Daarom wordt deze peeling in de volksmond ook wel KIS of beauty genoemd.

De huid zal moeten werken om de KIS peeling uit te scheiden. Dit proces is de sleutel tot een peeling die ongeëvenaard is in effect. De mesjes op moleculair niveau die in de huid gezet worden veroorzaken een krachtig anti-aging proces.

De KIS peeling van Retipalm wordt aangeraden door dermatologen. Er kan op verzoek een voor en na foto worden gemaakt om de effectiviteit van de KIS peeling inzichtelijk te maken.

De behandeling bestaat uit twee afspraken. Na vijf dagen na de eerste KIS peeling volgt de tweede KIS peeling. Nadat de huid is hersteld worden de resultaten zichtbaar.

  • huidverjonging
  • werkt tegen pigment vlekken
  • werkt tegen acne
  • werkt tegen fijne lijntjes
  • werkt tegen littekens
  • verkleint de poriën

De kosten per behandeling is € 174,50. Er zijn in totaal twee behandelingen nodig. Daarnaast krijgt u de gehele doos met 10 KIS peeling producten voor de twee behandelingen in de salon en thuis gebruik.

KIS_Peeling_retipalm

Bekijk een presentatie van de KIS peeling

Het resultaat van de KIS peeling

Een nieuwe, gezonde en stralende huid in slechts 5 dagen. Geeft de beste resultaten bij pigment stoornissen, littekens, acne, grof porige huid, rimpels en de huid met behoefte aan regeneratie.

Maak een afspraak voor KIS Peeling

Bel nu met 023-5610630 om een afspraak te maken of stuur ons een bericht via onze contact pagina. Het is ook mogelijk om online te reserveren: