Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Peeling behandelingen

Peeling

Een peeling kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bij een peeling zal er een laagje van de opperhuid worden verwijderd

Peeling voor meerdere doelen inzetbaarNiet iedere peeling is geschikt voor elk huidtype. Op basis van een huidanalyse zal de schoonheidsspecialiste bepalen welk type peeling het beste gekozen kan worden. Er zal zeer nauwkeurig gewerkt moeten worden. Zeker wanneer het een van de sterkere peelings betreft! Onze schoonheidsspecialistes zijn uitvoerig getraind in het toepassen van de diverse peeling. Er zijn ook verschillende manieren om een peeling uit te voeren. Welke peeling u ook kiest:

Een peeling heeft een huidverjongende werking en is een zeer krachtige anti-aging behandeling!

Mechanische peeling

Door middel van microdermabrasie kan een mechanische peeling van de opperhuid gedaan worden. De opperhuid wordt door middel van een diamondpeel of crystalpeel weggeschrapt. Lees een uitgebreide uitleg op onze pagina over microdermabrasie.

Peeling op chemische basis

Bij chemische peelings worden zuren gebruikt om de opperhuid weg te halen. De zogenaamde AHA’s (Alpha Hydroxy Acids) of BCA’s (Beta Hydroxy Acids) kennen hiervoor worden gebruikt. Maar ook GlycozuurSalicylzuur of melkzuur worden veel gebruikt. De sterkte van deze peelings wordt aangegeven met een percentage. De sterkste peelings mogen alleen uitgevoerd worden door deskundige mensen. Het onzorgvuldig peelen van de huid kan gevaarlijk zijn!

Peeling tegen huidveroudering

Om huidveroudering tegen te gaan kan een van bovengenoemde peelings toegepast worden. De hoornlaag van de huid wordt verwijderd en de cel vernieuwing van de huid wordt gestimuleerd. De huid ziet er na de eerste peeling al frisser en gezonder uit. Fijne lijntjes zullen zichtbaar minder zijn. De productie van collagene en elastine vezels in de huid worden door het verwijderen van de hoornlaag ook gestimuleerd. Het resultaat is een gezondere en vitale huid.

Peeling tegen pigmentvlekken

Door het toepassen van een peeling kunnen pigmentvlekken worden verwijderd. Daarnaast zal de huidskleur verbeteren. Er zijn over het algemeen een aantal peelings nodig om pigmentvlekken nauwelijks zichtbaar te maken. In veel gevallen zullen deze volledig verdwijnen. Bij pigmentvlekken is het beter om te voorkomen dan te genezen. Door periodiek een peeling te ondergaan kunnen pigmentvlekken worden voorkomen. Bij Iconic Beauty Company hebben wij speciaal voor pigmentvlekken een KIS peeling die niet alleen oppervlakkig werkt in de opperhuid. Met de KIS kan nog dieper in de huid het balans worden hersteld in de cellen die pigment produceren.

Peeling tegen acne

Acne effectief behandelen met een peelingZowel mechanische als chemische peelings helpen om acne onder controle te krijgen. De bacteriën die acne veroorzaken verstoppen de poriën. Door de hoornlaag te verwijderen worden deze verstoppingen verholpen. Onze schoonheidsspecialistes hebben een geregistreerde acne specialisatie. Dit betekent dat wij behandelingen mogen uitvoeren welke volledig of gedeeltelijk gedekt zullen worden door uw verzekering.

Maak een afspraak voor peeling

Bel nu met 023-5610630 om een afspraak te maken of stuur ons een bericht via onze contact pagina. Het is ook mogelijk om online te reserveren: