Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Brazilian wax to the max!

Brazilian wax

Waardering:
 (gebaseerd op 3 waarderingen)

Voor een brazilian wax zijn er verschillende mogelijkheden bij The Iconic Waxbar!

Brazilian-wax-standZoals de naam al suggereert komt deze manier van waxing van origine uit Brazilië. Het klimaat is daar natuurlijk een stuk warmer en zonniger dan in Nederland. Vandaar dat de noodzaak om er in badkleding er verzorgd uit te zien wellicht wat groter is. In Nederland is de Brazilian Wax inmiddels een begrip en met name wanneer het weer zonniger wordt zie je een flinke toename in het aantal afspraken voor een Brazilian wax.

Brazilian wax nog nooit gedaan?

Voor mensen die dit nog nooit hebben gedaan, bieden wij een ‘First Wax’ behandeling. Hier nemen wij extra tijd om alles uit te leggen en jou vooral op je gemak te stellen. Bij een brazilian wax is het voor de eerste keer best spannend en dat begrijpen wij. Kies daarom altijd voor een ‘First Wax’ als je dit voor de eerste keer wilt laten doen.

Brazilian wax mogelijkheden

  • Bij een ‘Basic Brazilian’ wordt het haar net buiten en net binnen het ondergoed verwijderd
  • Bij een ‘Brazilian wax’ krijg je een bikiniwax met bijvoorbeeld een triangle of landingstrip aan de voorzijde. Bekijk de mogelijkheden voor Brazilian Wax op onderstaande afbeelding.
  • Bij een ‘Hollywood wax’ krijg je een volledige bikiniwax, NO HAIR!
  • Bij een ‘Wax to the Max’ wordt ook het haar verwijderd van de zone aan de achterkant. Dit is een extra service voor een van de andere drie opties. Hier wordt dan een toeslag van € 10,00 voor gerekend.

Brazilian-Wax

Brazilian wax specialist

Bij de Iconic Beauty Company Waxbar worden de Brazilian Wax behandelingen uitgevoerd door zeer ervaren specialisten. Zij hebben deze behandeling inmiddels zo vaak gedaan, dat u verzekerd bent van een prachtig resultaat. Verder wordt de Brazilian Wax zodanig gedaan dat deze zo aangenaam mogelijk zal verlopen.

Om de hoogst mogelijke hygiëne te bieden heeft elke klant bij The Iconic Beauty Waxbar haar eigen bikini wax bakje.

Brazilian wax prijzen

  • Basic Brazilian € 24,95 Hierbij wordt al het haar buiten het ondergoed/de bikini verwijderd
  • Brazilian Wax € 34,95 Een bikiniwax met een triangle of landingsstrip aan de voorzijde
  • Hollywood Wax € 34,95 Een volledige bikiniwax
  • Wax to the Max € 10,00 Dit is een toeslag voor de Basic Brazilian en Hollywood Wax, voor het behandelen van de zone aan de achterkant
  • First Wax € 39,95 Laat je voor het eerst een Brazilian Wax of Hollywood Wax doen, dan nemen we wat extra tijd om je op je gemak te stellen en alles uit te leggen.