Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Ontharen met wax, hars of sugarpaste

Ontharen

Drie tot zes weken van ongewenst haar af? Dat kan bij The Iconic Beauty Waxbar!

Ontharen_mannenZowel mannen als vrouwen zijn welkom bij Iconic Beauty Company voor een ontharen behandeling met hars, wax of sugarpaste.

Voor de bikini en face Waxes wordt een zeer milde filmwax gebruikt die wel aan het haar, maar niet aan de huid hecht. Hierdoor wordt de gevoeligheid tot een minimum beperkt.

Om de hoogst mogelijke hygiëne te bieden heeft elke klant bij The Iconic Beauty Waxbar haar eigen bikini wax bakje.

Voor de Body Waxes maken wij gebruik van harsrollers en papieren strippen.
Om de hoogst mogelijke hygiëne te bieden heeft elke klant bij The Iconic Beauty Waxbar haar/zijn eigen harsroller.

Ontharen: WAX AND RELAX

Het verwijderen van haar met behulp van wax is voor de een minder gevoelig dan voor de ander, maar een ontspannende behandeling is het sowieso niet. Verwen je huid (en jezelf) na het ontharen met een ontspannende massage en je bent het ongemak van het waxen direct vergeten!

Ontharen met verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende methoden om te ontharen. Iedere methode heeft verschillende voordelen en nadelen. De ene methode heeft een langer effect dan de andere methode. Niet alle methodes om te ontharen kunnen thuis gedaan worden en er hangt een verschillend prijskaartje aan de diverse mogelijkheden.

Ontharen met Scheermes of scheerapparaat

Het meest gebruikelijke om thuis te doen is scheren. Echter heeft het scheren een aantal nadelige gevolgen. Het ontharen met een schermes en de scheerzeep kan de huid irriteren. Het effect van scheren is het kortst van alle methoden, het is daarom een ritueel dat regelmatig herhaald zal moeten worden. Veel mensen vinden het daarom een tijdrovende activiteit!

Ontharen met hars en strips

Deze methode wordt meestal gedaan in de schoonheidssalon of waxbar. Het vereist enige techniek om deze behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Veel mensen vinden het aanbrengen van de hete hars onaangenaam. Wanneer de strip is aangebracht zal deze met een snelle trekkende beweging van de huid getrokken worden. Het verschilt per persoon en per gebied hoe gevoelig dit kan zijn. Van harsen heeft u drie tot zes weken plezier voordat de ongewenste haargroei terugkomt.

Ontharen met sugarwax

Met deze methode wordt een wax gebruikt op suikerbasis.