Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

Microdermabrasie

Met microdermabrasie wordt de opperhuid verwijderd door middel van een diamond peel

Microdermabrasie behandeling met diamond peelEr kan microdermabrasie worden toegepast voor verschillende doeleinden. De methode is echter altijd hetzelfde. Met het kopstuk wordt er in cirkelende en kruisende bewegingen opperhuid verwijderd van het gezicht. Dit stimuleert de doorbloeding van de huidlaag. Eigenlijk is microdermabrasie een manier om op gecontroleerde wijze een lichte beschadiging te maken. Dit activeert de fibroblasten en stimuleert de vorming van collagene en elastine vezels.

Microdermabrasie tegen acne

Bij mensen met acne kan deze gezichtsbehandeling zeer goede resultaten bieden. Doordat de poriën verstopt zijn kan het verwijderen van de opperhuid een positief effect hebben. Bij Iconic Beauty Company worden behandelingen uitgevoerd die door uw verzekering gedekt kunnen worden. Neem hiervoor eerst contact op met uw maatschappij.

Microdermabrasie als anti-aging behandeling

Het verwijderen van de opperhuid heeft als gevolg een krachtige regeneratie van de huid. De huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. Grotere poriën zullen door microdermabrasie kleiner worden. Fijne lijntjes op oppervlakkige littekens worden vervaagd door microdermabrasie.

Hoeveel microdermabrasie behandelingen zijn er nodig?

Na de eerste behandeling ziet u al resultaat. Op de dag van de behandeling zal de huid wat rood zijn. De volgende dag is de roodhuid in de meeste gevallen weggetrokken. De huid voelt zachter aan. Daarnaast is het ook zichtbaar dat de huid er gezonder uitziet. In veel gevallen wordt er gekozen voor een kuur van zes behandelingen. Na deze kuur kan er gekozen worden om 1 keer per maand een onderhoud behandeling te blijven doen.

Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt het volgende gedaan:

Huidanalyse | Reiniging | Microdermabrasie | Diepte reiniging | Masker | Verzorging

Een microdermabrasie behandeling duurt 30 of 60 minuten. De kosten bedragen € 49,- of € 89,-.

Maak een afspraak voor microdermabrasie

Bel nu met 023-5610630 om een afspraak te maken of stuur ons een bericht via onze contact pagina. Het is ook mogelijk om online te reserveren: