Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

Mesotherapie

Met mesotherapie bij Iconic Beauty Company wordt u behandeld met een computergestuurde mesogun.

Mesotherapie met de mesogunMet de mesogun wordt mesotherapie toegepast. De mesogun is in Frankrijk ontwikkeld door het bedrijf waaraan de Franse dokter Pistor de grondslag legde. Dokter Pistor is daarmee de grondlegger van mesotherapie. Deze techniek werd door dokter Pistor onderzocht tussen de periode 1948-1952. In eerste instantie diende mesotherapie voor het behandelen van sportblessure’s. Sinds die tijd wordt mesotherapie breder ingezet dan alleen sportblessure’s. Met name in de cosmetische wereld is erkenning van de krachtige anti-aging werking een feit.

Mesotherapie met mesogun

De huidige mesotherapie is niet meer te vergelijken met de mesotherapie van vorige eeuw. Met de geavanceerde mesogun worden er fillers ingebracht die rimpels na een behandeling meteen opvullen. De rimpels zijn door de opvulling meteen verdwenen. Meteen resultaat en een huid die er veel jonger uitziet.

Mesotherapie met resultaat garantie

De mesotherapie die toegepast wordt bij Iconic Beauty Company is van dusdanige hoge kwaliteit, dat er een resultaat garantie gegeven wordt. Het is namelijk onmogelijk dat er na een behandeling niet direct resultaat is. De fillers die met de mesogun worden ingebracht, geven een directe opvulling van rimpels. De huid ziet er direct gladder en jonger uit. Wanneer dit niet het geval is, hoeft u de behandeling niet te betalen of krijgt u uw geld terug. Wij maken een foto voor de behandeling en na de behandeling om het verschil vast te leggen.

Mesotherapie in combinatie met peeling

Wij bieden een combinatie behandeling waarbij er begonnen wordt met een peeling. Daarna wordt mesotheraptie toegepast met de mesogun. Deze combinatiebehandeling geeft de beste resultaten voor een mooiere en jongere huid. Met de peeling wordt de cel vernieuwing gestimuleerd. Vervolgens wordt met de mesogun de diepere rimpels opgevuld met hoogwaardige fillers.

Mesotherapie kosten

De kosten voor een mesotherapie behandeling bij Iconic Beauty Company bedragen € 175,- per behandeling. Voor deze mesotherapie behandeling geldt een resultaat garantie.

Voor de behandeling Na de behandeling
Mesotherapie voor Mesotherapie Na vrouw mond
Mesotherapie behandeling Voor man Na man
Voor vrouw bunny line Navrouw bunny line