Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

Zwangerschaps Massage

Zwangerschaps massage

Zwanger zijn is een topsport. In korte tijd gebeurt er veel wat met het lichaam. Hormonen veranderen zo ook uw spieren en gewrichten. Banden wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor het kind en het lichaam voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat u sneller moe en lusteloos bent. Soms krijgt u last van lichamelijke klachten zoals pijn in de nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Zwangerschapsmassage helpt zeker om deze klachten te verminderen.

Daarnaast kan het ook heerlijk zijn om te ontspannen en uw lichaam te ontlasten. Laat even voor u zorgen in plaats van dat u aan het zorgen bent. De behandeling wordt samen met u vooraf besproken en aangepast aan uw wensen en uw lichaam.

De zwangerschapsmassage wordt uitgevoerd op een maseusse met ervaring. Een zacht en comfortabel kussen, waarvan u de ondersteuning krijgt die uw lichaam nodig heeft. Zodat u heerlijk ontspannen kunt liggen. Er zal een heerlijke warme neutrale olie gebruikt worden.

Deze zwangerschapsmassage kunt u voor 30 of 60 minuten reserveren.

Zwangerschaps Massage 30 minuten 37,50
Zwangerschaps Massage 60 minuten 69,50

 

Maak nu direct online een afspraak voor een Zwangerschaps Massage