Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

Honing Rug Massage

Honing rug massage

Eerst wordt de rug met honing gescrubt en daarna een speciale rug massage met verwarmde honingmassageolie. Honing heeft een zuiverende en anti bacteriële werking. Vroeger werd het gebruikt om medische kwalen te verhelpen. Honing bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen, die de huid verzorgen en voeden. Daarom worden honingdruppels ook wel gouden druppels genoemd. Niet zo gek dat honing vandaag de dag nog altijd veel gebruikt wordt. Vandaar de speciale honing massages. De honing rug massage is bij uitermate geschikt voor de jonge huid, omdat honing de huid reinigt, verfrist en kalmeert. Is je huid droog geworden door blootstelling aan de zon of de verwarming binnenshuis, dan zijn de voedende bestanddelen perfect om je lichaam een booster te geven.

Hetzelfde geldt voor een gestreste huid en lichaam. Honing geeft niet alleen het lichaam maar ook je geest nieuwe energie. Ben je zwanger of net bevallen, dan helpt de honingmassage je lichaam haar natuurlijke elasticiteit terug te krijgen. Na de behandeling is de huid heerlijk zacht met een prachtige glans.

De honing massage is ook zeer geschikt als anti-cellulite. Het kan ook ingezet worden bij andere kwalen of ter ontspanning. Een honing massage met toegevoegde essentiële olie maakt de huid fluweel zacht. De essentiële olie heeft een ontspannende, activerende en afvoerende werking. Zo kan de honing massage worden toegepast voor ontspanning, vermoeidheid, slapeloosheid, verkoudheid, spierpijn en voor droge huid.

Honing Rug Massage 45 minuten 49,50

 

Maak nu direct online een afspraak voor een Honing Rug Massage