Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

Bindweefsel massage

Bindweefsel massage

Bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam, dit is de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt. Bindweefselmassage is een reflexzonemassage, hierbij gaat men ervan uit dat er zich op het lichaam zones bevinden die in verbinding staan met alle klieren, organen en andere lichaamsdelen. Door deze zones te stimuleren, wordt ook het orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen.

Een bindweefsel massage wordt gegeven door verschillende massagetechnieken met de handen. Deze technieken kunnen variëren van lichte aanrakingen tot het rollen van de huid. Door deze massagegreep wordt de huid en het bindweefsel gestimuleerd. Daardoor neemt de doorbloeding van de huid toe en verbetert de staat van het bindweefsel. Op deze manier kunnen zogenaamde ‘verklevingen’ verminderen. Ook de zenuwuiteinden die in de huid en in het bindweefsel liggen, krijgen door de massage een prikkel.

Het effect beperkt zich niet tot de huid maar werkt door op andere delen van het lichaam. Alle inwendige organen en andere delen van het lichaam hebben een projectiegebied op het bindweefsel vlak onder de huid. De zenuwen die onze organen ‘aan het werk’ zetten, lopen door de wervelkolom. Van hier uit ontspringen ze via de wervels naar delen of organen in het lichaam.

Afhankelijk van de klachten duurt een bindweefselmassage vijftien minuten tot maximaal drie kwartier. Indien iemand sterk op de behandeling reageert, zal de masseur niet te lang doorgaan. De behandelingen kunnen verspreid worden over enkele weken tot enkele maanden.

Bindweefselmassage wordt niet altijd als prettig ervaren daarom kan er aansluitend een ontspanningsmassage worden ondergaan.

Bindweefsel massage kunt u bij ons reserveren voor 35,50

 

Maak nu direct online een afspraak voor een Bindweefsel Massage