Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Massagesalon Hoofddorp

Massagesalon

Massage de wellness voor lichaam en geest

Balans

Veel mensen zijn in deze tijd van het leven alleen maar druk, druk, druk. Mensen die opgeslokt worden door diverse bezigheden zoals een drukke agenda en sociale verplichtingen ook stress en te weinig aan zichzelf denken. Soms raken we hierdoor vervreemd van onszelf, wat wil ik nu echt, we raken uit balans. Het lichaam geeft vaak signalen van onbalans, denk hierbij aan klachten als pijn, spanning, moeheid, verminderde weerstand, niet lekker in ons vel zitten, stress, slecht slapen, burn-out, psychische klachten. In het ergste geval kan onze gezondheid hier schade van ondervinden. We zullen opnieuw moeten leren om te gaan met onze energie.

Naast een gezonde levenswijze en voeding, is inspanning en ontspanning noodzakelijk om je lichaam en geest te herstellen en in balans te laten komen. In deze gejaagde tijden komen we maar moeilijk aan voldoende ontspanning toe en valt het niet mee lichaam en geest in balans te houden. Van nature streven we naar evenwicht, naar rust en harmonie maar toch balanceren we zo nu en dan op de grens van ons kunnen.

Het is van belang ons bewust te zijn. Het lichaam is hierbij de belangrijke weg naar ons binnenste.
Als we luisteren, vertelt ons lichaam wie we zijn en wat we voelen. Massage helpt om te luisteren naar ons lichaam.
Bewust, vrij en gelukkig zijn, vraagt aandacht en ontspanning. Dat is wat een massage kan bieden; massage stimuleert om te luisteren naar je lichaam, Een massage maakt je hoofd leeg en laat positieve energie stromen. Massage heeft ook een positieve werking op je gemoedstoestand. Massage is goed voor lichaam en geest.
Het geeft evenwicht en balans terug aan het lichaam. Want waar balans is, is gezondheid, zelfvertrouwen en geluk.

Neem voldoende aandacht en tijd voor ontspanning want het is belangrijk voor je lichaam, geluk en balans.

Massagetechnieken in de massagesalon van Iconic Beauty Company

Thaise kruidenstempelmassage

thaise-kruidenstempelmassage

Thaise Kruidenstempelmassage, ook wel Thai Herbal Massage genoemd, is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. Door de werking van de kruiden, de warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt je geest ontspannen en lichaam goed gereinigd en doorbloed.

Meer over Thaise kruidenstempelmassage

Hot-stone massage

hotstone-massage

De hot stone-massage is een heerlijk weldadige massage. Door de warmte kunnen mensen zich veel bete ontspannen. De spanning in de spieren zal sneller afnemen door de warmte. Bij de hot stone-massage wordt met basalt stenen gemasseerd.

Meer over Hot-stone massage

 

Ontspanningsmassage

ontspanningsmassage

Een ontspannings massage bestaat uit effleurages (strijkingen), knedingen en drukpunt massage. Wij wissellen de massage steeds af. Heerlijke lange strijkingen en vervolgens een stevige kneding dit heeft veel positieve effecten op lichaam en geest. Zo ontspant het gespannen lichaam en pijnlijke spieren. Een ontspanningsmassage neemt stress weg en bestrijdt hoofdpijn. Dit is een professionele ontspannings massage van het gehele lichaam.

Meer over Ontspanningsmassage

Ayurvedische massage

ayurvedische-massage

Ayurveda is zowel een levenswijze als een geneeskundig systeem dat in India en op Sri Lanka al meer dan 5000 jaar wordt beoefend en daardoor kan worden bestempeld als de oudste geneeswijze die de mens kent. Ayur betekent “leven en Veda betekent “weten”. Ayurveda is dus in de ruimste betekenis van het woord ‘kennis over het leven’. Deze kennis is afkomstig van de Veda’s, de oudste Indiase geschriften, waarbij men uitgaat van een holistisch mensbeeld. Leefwijze en voeding vormen een belangrijk onderdeel van de Ayurvedische behandeling. Echter, ook met betrekking tot Ayurveda staat de tijd niet stil. Boek snel deze massage. Klik op de button voor meer informatie.

Meer over Ayurvedische Massage

 

Cupping

cupping

Cupping is een massagetechniek die veelvuldig wordt gebruikt en werd ontwikkeld om gifstoffen en spierkrampen vanuit lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Doordat de spieren en de huid goed doorbloed raken, wordt het voor het lichaam eenvoudiger afvalstoffen te verwijderen, met als gevolg een algehele ontspanning. Cupping heeft een enorme dieptewerking, doordat speciale siliconen cups vacuüm op de huid worden aangebracht.

Meer over Cupping

Zwangerschaps massage

zwangerschap-massage

Je zwangerschap is een periode in het leven waardoor er op korte tijd veel veranderd in je lichaam. Hormonen zijn sterk aanwezig maar ook spieren en gewrichten worden losser en soepeler. De natuur zorgt ervoor dat er ruimte komt voor het kind en bereid je voor op je bevalling. Het is ook niet gek dat deze veranderingen eventueel zorgen dat je sneller moe en lusteloos bent. Daarom zou iedere vrouw die zwanger is deze heerlijke massage behandeling moeten krijgen.

Meer over Zwangerschaps massage

 

Duo massage

duo-massage

Met een duo massage kom je met je als partners, vrienden-vriendinnen, broer-zus, moeder-dochter of zussen van een massage genieten op hetzelfde moment en in de dezelfde ruimte. In onze duo ruimte kunt u van een ontspanningsmassage of een hot-stone massage genieten. Het is zelfs mogelijk om een High tea hierbij te reserveren. Leuk om u geliefde te verrassen.

Meer over Duo massage

Voetreflex massage

voetreflex-massage

Voetreflex is een massage voor jong en oud, ontspanning en preventie van fysieke en mentale aard.
Neem de tijd voor jezelf. Ontdek hoe deze massage je welzijn kan bevorderen. Een heerlijke ontspannende ervaring waar je nog lang van na kan genieten. In een rustgevende en persoonlijke sfeer, geven wij je een voetmassage. Deze massage geeft ook verlichting bij klachten.

Meer over Voetreflex massage

 

Bindweefsel Massage

bindweefselmassage

In tegenstelling tot de bekende massages wordt bindweefsel niet toegepast op de spieren maar op de bindweefsellaag. Dit bevindt zich tussen de huid en de spieren. Het kan voor komen dat de huid op enkele plaatsen te vast zit op de bindweefsellaag dit wordt dan een verkleving genoemd. Het doel van een bindweefsel massage is om deze verklevingen op te heffen door een aantal technieken. Het is een van de meest intensieve massages. Maar het effect op de huid, het bindweefsel, de ondergelegen spieren, bloedvaten en organen, zijn bijzonder positief. Vooral voor dames is deze massage met name voor de huidveroudering zeer geschikt.

Meer over Bindweefsel massage

Shiatsu massage

shiatsu-massage-therapy

Shiatsu is een Japans massage waarvan het ontstaan voor een deel is terug te voeren op de traditionele Chinese geneeskunde. Shiatsu, wat vingerdruk betekent, wordt ook vaak drukpuntmassage genoemd. Er wordt uitgegaan van de levensenergie en het zelfgenezend vermogen van de mens. Bij goede gezondheid stroomt energie vrij door de meridianen die door het hele lichaam lopen. Door leef- en voedingsgewoonten, gebrek aan lichaamsbeweging, of juist eenzijdig gebruik van het lichaam, stress of lichamelijke inspanningen wordt de levensenergie verstoord. Als de functies van onze inwendige organen worden verstoord kan dit leiden tot problemen en blokkades

Meer over Shiatsu massage

 

Baby massage

baby-massage

Shantala babymassage is een lichaamsmassage, uitgevoerd met rustige handgrepen. Het is een ontspannende massage voor je baby en jezelf. Babymassage is een hele bijzondere manier om contact te maken met je baby. Deze massage werkt op de lichaamstaal. 
Jou zintuigen en van je baby worden geactiveerd. Door deze massage bouw je vertrouwen en geborgenheid op bij jou baby. Deze massage leert jou je eigen kindje te masseren of een van onze speciaal opgeleiden masseuses geven deze massage aan jou kindje.

Meer over Baby massage

Chocolade rug massage

chocolade-rug-massage

Bij een chocolade massage wordt in plaats van gewone massage olie heerlijke warme gesmolten chocolade met warme olie gebruikt om te masseren. De chocolade zal niet alleen uw huid voeden maar ook de geur zal voor ontspanning zorgen. De cacao massage olie bevat enerzijds Theobromine die ervoor zorgt dat de serotonine en eondorphine ons lichaam indringen. Het hormoon dat ons geluks gevoel verhoogd. Pijn kan hierdoor ook worden onderdrukt. Cacao bevat ook anti-oxidanten die een positieve invloed hebben op ons lichaam. Cacaoboter verzorgt en hydrateerd onze huid. Het beschermt en werkt anti-verouderend. De minerale uit de zoutscrub werken ook nog herstellend voor het lichaam.

Meer over Chocolade rug massage

 

Honing rugmassage

honing-rugmassage

Honing rugmassage is een eeuwenoude behandeling uit Azië en Oost-Europa. Het wordt ook wel de Tibetaanse, Oekraïense of Russische honing rug massage genoemd. Deze massage is een van de beste ondersteuningen bij cellulite. Het stimuleert de bloedsomloop.

Meer over Honing rugmassage

Massage voor wie?

massagesalon-iconic-beauty-company

Door de eeuwen heen worden er mensen gemasseert met uiteen lopende redenen.
Vandaag de dag is het vooral om stress te voorkomen of te herstellen van ziekte. Maar wat als we een massage nu als onderhoud zouden doen, er is dan minder stress en ziektes. Voor deze tijd in ons gejaagd bestaan zouden we elke maand heerlijk relexen met een massage.
Voor wie is een massage bedoeld?
Heeft u contra indicaties?

Massage voor wie?

 

Maak nu direct online een afspraak voor een massage behandeling