Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Gezichtsbehandeling op maat

Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling kan ingezet worden voor verschillende doeleinden.

Gezichtsbehandeling voor huidverzorging

Gezichtsbehandeling voor huidverzorgingWij bieden verschillende gezichtsbehandelingen voor huidverzorging. Het doel is hierbij om de huid te onderhouden. Er wordt dus gezorgd dat de huid in balans wordt gebracht. Op deze manier wordt voorkomen dat de huid onnodig snel veroudert. Het advies wat de schoonheidsspecialistes van Iconic Beauty Company geven is minimaal een keer per maand een huidverzorgende behandeling te ondergaan. Voorkomen is immers beter dan genezen. Start tijdig met een gezichtsbehandeling voor huidverzorging!

Gezichtsbehandeling voor huidverbetering

Naast huidverzorging bieden wij ook gezichtsbehandelingen voor huidverbetering. Dit is een huid met acute problemen zoals bijvoorbeeld acne. De schoonheidsspecialiste zal bij deze behandelingen specialistische cosmetica inzetten om het huidprobleem onder controle te krijgen. Nadat het huidprobleem onder controle is gebracht zijn wij in staat om dit ook onder controle te houden!

Gezichtsbehandeling voor anti-aging

Hoewel het verouderen van de huid kan worden vertraagd, is het niet mogelijk dit proces stop te zetten. Zodra er fijne lijntjes en rimpels beginnen te ontstaan, biedt Iconic Beauty Company diverse ant-aging behandelingen. Deze zijn gebaseerd op uw huidleeftijd.

Gezichtsbehandeling met microdermabrasie

Bij een microdermabrasie behandeling wordt een gezichtsbehandeling gedaan met een microdermabrasie machine. De opperhuid wordt verwijderd door middel van DiamondPeel. Naast deze mechanische behandeling worden er natuurlijk ook hoogwaardige cosmetische producten bij deze gezichtsbehandeling gebruikt.

Gezichtsbehandelingen bij Iconic Beauty Company

Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS en mogen daarbij ook behandelingen uitvoeren die door de verzekering worden vergoed. Denk hierbij aan acne behandelingen of microdermabrasie behandelingen. Bij alle gezichtsbehandelingen wordt er bij aanvang eerst een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan kan de juiste behandeling gekozen worden. De producten die tijdens de gezichtsbehandeling gebruikt worden zijn ook op basis van de huidanalyse gekozen. Daarnaast krijgt u advies welke cosmetische producten het beste bij u passen voor thuisgebruik.

Gezichtsbehandelingen met esthetische machines

Naast de gezichtsbehandelingen die handmatig worden uitgevoerd door de schoonheidsspecialiste zijn er ook behandelingen met esthetische machines. Denk hierbij aan een gezichtsbehandeling met laser voor huidverjonging. Het verwijderen van een pigmentplek. Of bijvoorbeeld met hoog-frequentie couperose als sneeuw voor de zon laten verdwijnen in slechts 1 behandeling!