Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

Anti-Aging

Voor anti-aging behandelingen gebruikt Iconic Beauty Company de krachtige producten van OCEANE BEAUTYCARE.

Er zijn vijf anti-aging lijnen met verschillende doeleinden. Wilt u een afspraak maken maar weet u nog niet welke behandeling u moet kiezen, plan dan een gratis en vrijblijvend intake gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

White Pearl

De Oceane White Pearl Collectie is onze 4-staps basis gezichtsbehandeling. Samengesteld voor iedere dag. Deze basis beauty systeem is verrijkt met natuurlijk parelmoer en marine plant cel extracten welke beide bekend staan om hun uitstekende anti-aging eigenschappen. De White Pearl producten houden uw huid schoon, zacht, glad, stralend en gehydrateerd.
Vanwege de natuurlijke parelmoer, een natuurlijke exfoliator, kunnen de Oceane producten dieper, beter en effectiever in de huid penetreren. Hierdoor kunt u extra gladheid en zachtheid van de huid verwachten, al op de eerste dag van gebruik! Binnen enkele weken zijn de resultaten helemaal verbluffend. Onze White Pearl Collectie is samengesteld en ontworpen voor alle huidtypen.

Blue Pearl

De Oceane Blue Pearl Collectie is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen. Onze Eye Care producten bevatten revolutionaire anti-aging ingredienten die hydrateren, corrigeren en bovendien beschermen. Voor de beste resultaten eerst het serum aanbrengen en als deze volledig is geabsorbeerd vervolgens de Eye Cream aanbrengen. Gebruik de Eye Line Corrector waar nodig. Het Rejuvenating Eye Care System kan ingezet worden als u zin heeft in een speciale behandeling van het ooggebied. De Pearl Infused Blue Collectie is geformuleerd om de huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering, lijntjes en rimpels. Verder vermindert of voorkomt de Blue Pearl Collectie donkere kringen, wallen en kraaienpootjes. De producten zijn geschikt voor iedere huidtype.

Pink Pearl

Oceane Pink Pearl Collectie is een krachtig anti-aging systeem dat opzienbarende en directe resultaten geeft. Tevens geeft het grote lange termijn voordelen op het gebied van huidstructuur, strakheid en elasticiteit. Een volwassen persoon verliest ongeveer 1% van zijn of haar natuurlijke collageen productie per jaar. Onze Pink Collectie is ontworpen om de natuurlijke productie van collageen te stimuleren en zo op pijl te houden en zo de huidveroudering tegen te gaan. De producten van de Pink Pearl Collectie zijn wetenschappelijk geformuleerd om de meest geavanceerde anti-aging resultaten te geven door de natuurlijke collageen en elastine productie krachtig te stimuleren. Deze collectie is zo effectief dankzij de unieke combinatie van echt parelmoer en marine plant cel extracten, beide bekend voor hun anti-aging kenmerken. Deze exclusieve Pink Pearl Collectie beschermt niet alleen tegen vroegtijdige veroudering maar het zorgt ook voor een stevigere en stralende, flexibele en gevoede, elastische huid. De producten van Pink Pearl kunnen niet alleen op het gezicht maar ook op de huid in de nek en hals gebruikt worden. De producten zijn bovendien geschikt voor ieder huidtype.

Black Pearl

Oceane Anti-Aging Black Pearl Collectie is onze prestigieuze age-defying productlijn. Het combineert wetenschappelijke doorbraken, superieure anti-aging ingrediënten en jarenlange laboratorium ervaring om luxueuze lijn producten voort te brengen van absolute wereldklasse!

Oceane.Body.Mind.Soul Black Pearl Collectie zet een nieuwe standaard neer om langdurige en duurzame resultaten te boeken voor huidverbetering. Deze lijn heeft natuurlijk parelmoer en Marine Plant Cel extracten succesvol opgenomen in de unieke formulering voor verbeterde resultaten.

Oceane Black Pearl Collectie is samengesteld uit eenPearl Infused Age Defying Serum, Cream, Thermal Mask, Vitamin C Serum, Wrinkle Filler, Beauty System (met tissue masks), en ons twee stappen Revitalizing & Nourishing systeem welke 3 speciale vitamine masker heeft voor intensieve anti-aging resultaten.

Turquoise Pearl

The Oceane.Body.Mind.Soul Turquoise Pearl Collectie is een krachtige Lifting & Stretching systeem die een wonderbaarlijk en direct resultaat geeft. Op de lange termijn geeft het een permanente verbetering aan de textuur van de huid.

Parelmoer staat er al duizenden jaren om zijn anti-aging en huid verbeterende voordelen bekend. Marine Plant Cell technologie is een revolutionaire wetenschappelijke methode om de strijd aan te gaan met de tekenen van een het vroegtijdig verouderende huid zoals fijne lijntjes en rimpels. Op hetzelfde moment wordt de huid steviger en krijgt een verbeterde textuur en elasticiteit. Door de eeuwenoude geheimen van parelmoer te combineren met de kracht van de hedendaagse wetenschap.

De Turquoise Pearl Collectie maakt gebruik van het beste van twee werelden om tot een tijdloze anti-aging formule te komen voor de allerbeste resultaten.