Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Schoonheidssalon Hoofddorp

Schoonheidssalon

In de schoonheidssalon van Iconic Beauty Company kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen die uw uiterlijk verbeteren

Sfeerbeeld van een schoonheidssalon

De schoonheidsspecialistes die bij de schoonheidssalon van Iconic Beauty Company werken zijn allemaal goed opgeleid en gediplomeerd. Bovendien zijn al onze medewerksters geregistreerd bij de ANBOS met hun specialisaties. Hierdoor kunnen onze schoonheidsspecialistes ook verzekeringswerk uitvoeren welke u kunt declareren.

Schoonheidssalon behandelingen voor het gezicht

Vrouw die gezichtbehandeling heeft gehad in schoonheidssalonDe behandelingen die worden uitgevoerd in de beautysalon van Iconic Beauty Company dienen diverse doelen. Bij een gezichtsbehandeling wordt er onderscheid gemaakt tussen huidverzorging en huidverbetering. Daarnaast kunt u in de schoonheidssalon terecht voor anti-aging behandelingen. Een schoonheidsspecialiste zal op basis van een huidanalyse advies geven welke gezichtsbehandeling het beste bij u past. Onderdeel van al onze behandelingen waar cosmetica gebruikt worden, is een advies van de schoonheidsspecialiste welke cosmetische producten het beste thuis gebruikt kunnen worden. Dit advies is individueel en gebaseerd op uw specifieke behoefte. Ieder mens is anders dus ook de schoonheidssalon producten voor thuisgebruik moeten worden afgestemd op de persoonlijke situatie.

Schoonheidssalon behandelingen voor het lichaam

Er zijn diverse schoonheidsbehandelingen voor het lichaam. Verreweg het populairst is het waxen ofwel harsen van ongewenste haargroei. Voor mensen die het ontharen met wax of hars te pijnlijk vinden, hebben wij ook SoftSugaring techniek. Deze methode om te ontharen is minder pijnlijk en onze schoonheidsspecialistes zijn hierin zeer bekwaam.

Schoonheidssalon voor mannen

Schoonheidssalon behandeling voor de manDe tijd dat alleen vrouwen naar een schoonheidsspecialiste gaan is voorbij. Bij Iconic Beauty Company hebben wij behandelingen die speciaal voor de mannen en mannenhuid zijn samengesteld. Deze behandelingen noemen wij Iconic Men. Het uiterlijk en presentatie van de man is belangrijker geworden. Zowel in de liefde als professionele carrière kan een geregeld bezoek door de man aan een schoonheidssalon bijdragen aan succes. Omdat wij op afspraak werken hebben onze klanten bovendien alle privacy. Deze privacy vinden wij belangrijk, een bezoek aan Iconic Beauty Company is voor uzelf en niemand anders. Daarom zijn wij ook op een rustige locatie gevestigd met gratis parkeergelegenheid.

Schoonheidssalon Hoofddorp

Voorheen stond Iconic Beauty Company bekend als Schoonheidssalon Hoofddorp. Na onze verhuizing zijn wij niet alleen van adres maar ook van naam veranderd.