Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

De Dode Zee

18 maart, 2016 door

De dode zee is een van de natuurlijkste wereld wonderen.

Dode_Zee_zoutGevormd gedurende miljoenen jaren op het laagste punt van de aarde. Zo een 450 meter onder de zeespiegel is dit fenomeen ook wel benoemd als het grootste natuurlijkste spa ter wereld. De mineraalrijke zee in Afrika is het middelpunt van de natuurlijke spa industrie maar zeker ook dermatologische industrie. Door het hoge zout, mineralen en natuurlijke elementen heeft het helende therapeutische krachten. Deze therapeutische krachten zijn al duizenden jaren bekend. Dead Sea Premier laboratoria investeert in deze unieke natuurlijke bron. In de laboratoria ontwikkelen en produceren zij dit tot een perfect samengesteld dermatologisch product. De hoge concentratie van magnesium, calcium, sodium, silica en potasium uit de dode zee zijn aan wetenschappelijke processen vervaardigd waardoor Dead Sea Premier zich tot de beste in zijn soort kan rekenen. Wetenschap is een discipline die natuurwetten ontdekt en toepast. Sinds miljoenen jaren zijn mensen naar de dode zee gekomen voor ontspanning en gezondheid verbeterende en verjongende krachten te ervaren. Vandaag de dag brengt dead sea premier producten naar u. De huidverzorgingsproducten van dead sea premier hebben een vooruitstrevende cosmetische technologie met de beroemde dode zee mineralen en zouten. Het doel van premier is de huid te verbeteren en gezond te houden.

Dode Zee Cosmetica

header-pica-IBC-shopDe producten bevatten essentiële componenten die hygiëne en houdbaarheid van de producten waarborgen. Dit is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Dead sea premier garandeert dit voor de maximale kwaliteit van uw huid. Dead Sea premier is daarom ook trots op de Beauty stars award met 5 sterren.

Rondom deze fantastische en gerenommeerde Dode Zee Cosmetica heeft Iconic Beauty Company een aantal zeer effectieve gezichtsbehandelingen samengesteld. Wij noemen deze de Deadsea Experience Treatments lees hierover meer op de website.

Deadsea Premier Internationale onderscheidingen