Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Provoet pedicure voor mooie voeten!

Pedicure van Provoet

Provoet Pedicure voor een optimale conditie van de voeten!

Pedicure_voor man en vrouwMet een professionele Provoet Pedicure behandeling bij Iconic Beauty Company zijn uw voetproblemen verleden tijd!

Vaak maken mensen pas een afspraak bij de pedicure als er acute problemen zijn ontstaan aan de voeten. Een pijnlijke likdoorn of ingegroeide teennagel is dan een van de meest voorkomende problemen die een provoet pedicure met professionele apparatuur kan verwijderen of verhelpen. Een curatieve pedicure verhelpt problemen met voeten en een preventieve pedicure voorkomt problemen met voeten.

Pedicure advies: Voorkomen is beter dan genezen

Veel problemen die ontstaan rondom de voeten hadden voorkomen kunnen worden. Het is beter om 1 keer per maand of op zijn minst 1 keer per kwartaal bij de pedicure langs te gaan. Door voetverzorging regelmatig door een pedicure uit te laten voeren voorkom je voetproblemen!

Pedicure advies: acute problemen tijdig laten verhelpen

Wanneer er problemen zijn ontstaan dan kan dit door onze pedicure worden verholpen. Blijf niet doorlopen wanneer er een ingegroeide teennagel of likdoorn is ontstaan. Dit maakt het probleem vaak alleen maar erger en bovendien kan het ongemak ook groter worden.

Pedicure voetencheck (Gratis!)

De brancheorganisatie voor pedicuresDoor een gratis voetencheck kan men op een laagdrempelige wijze kennis maken met het werk van een provoet pedicure en goede voetverzorging. Bij Iconic Beauty Company hebben wij een gratis voetencheck. Dit is uiteraard geen complete behandeling, maar tijdens een korte voetencheck (op afspraak) wordt de conditie van uw voeten bekeken en krijgt u advies. Dit is een initiatief van de branchevereniging Provoet waar wij aan deelnemen. Welk beroep u ook heeft, waarschijnlijk worden uw voeten daarbij intensief gebruikt. Uw voeten verdienen daarom aandacht en zorg zodat zij u kunnen blijven brengen waar u zijn wilt. Uiteraard kan een ProVoet-pedicure u helpen bij klachten en u van advies voorzien, maar ook voor een ontspannende, verzorgende behandeling bent u bij hen aan het juiste adres.

Provoet & Medisch Pedicure Sylvia

De provoet specialiste die bij ons de specialistisch pedicure behandelingen uitvoert is Sylvia. Zij heeft inmiddels een brede ervaring opgebouwd en kan uitstekend advies geven op het gebied van de gezondheid van uw voeten. Zij is in staat om problemen vroegtijdig te herkennen en hiermee kan een groter probleem met de voeten voorkomen kan worden. Deze expertise heeft zij weten op te bouwen door het grote aantal pedicure behandelingen die zij inmiddels heeft uitgevoerd.

Pedicure behandeling

Hoe gaat een provoet pedicure behandeling bij Iconic Beauty Company in zijn werk? Wij maken gebruik van de beste apparaten en producten om een professionele behandeling te kunnen geven. Deze stappen zullen doorlopen worden waar van toepassing:

  • Voetencheck voorafgaand aan de behandeling
  • Voeten worden gedesinfecteerd
  • Dikke nagels worden dun gevijld met pedicure motor
  • Ingegroeide nagels worden behandeld
  • Nagels worden geknipt en nagelriemen bijgewerkt
  • Eelt wordt verwijderd met hoogwaardig materiaal
  • Likdoorns worden behandeld
  • Voetzolen worden glad gemaakt
  • Behandeling met Dode Zee zout van de voeten
  • Afsluitende voetencreme met verzorgende ingrediënten

Het resultaat van een pedicure behandeling geeft probleemloze, goed verzorgde voeten die heerlijk zacht aanvoelen! Maak nu een afspraak bij Iconic Beauty Company en ervaar welk resultaten u kunt behalen met professionele voetverzorging. De duur van de behandeling is op basis van het werk dat gedaan moet worden. Iemand die regelmatig komt zal aan 30 minuten genoeg hebben. Iemand die vrijwel nooit komt zal langer behandeld moeten worden.

Provoet Pedicure Prijzen

Provoet Pedicure 30 minuten (onderhoud, problemen voorkomen) € 29.50
Provoet Pedicure 45 minuten met voetmassage (voet met problemen) € 44.50