Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

Nagelstudio

De nagelstudio van Iconic Beauty Company biedt de allerbeste kwaliteit kunstnagels en meer

In de nagelstudio werken goed opgeleide nagelstylistes met bovendien velen jaren werkervaring. Hierdoor kunnen wij nagelstyling bieden van absolute topklasse!

Er kunnen kunstnagels worden gezet met de twee bekende systemen: acrylnagels of gelnagels. Met beide systemen biedt de nagelstudio van Iconic Beauty Company honderden kleuren om uit te kiezen! Er wordt gewerkt met producten van het Duitse topmerk ABC-Nailstore. Verder zijn er voor ieder seizoen nieuwe trendy kleuren om uit te kiezen. Op deze manier zien de handen en nagels er mooi en verzorgd uit en kunt u bovendien combineren met uw kleding of andere accessoires.

De nagelstudio kan verschillende ontwerpen bieden van nagelstylingIn de nagelstudio wordt onder andere met het gelsysteem gewerktDe nagelstudio biedt honderden kleuren om uit te kiezen

 

 

 

 

Nagelstudio met breed aanbod dienstverlening

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van nagelstyling. In overleg met de nagelstyliste kunt u bepalen wat het beste bij u past. De handverzorging wordt gedaan door middel van een manicure. Wij hebben ook een speciale anti-aging manicure om vroegtijdige veroudering van de handhuid tegen te gaan. Voor de nagelstyling kan er gekozen worden voor een gellak of een normale nagellak. Voor kunstnagels bieden wij acrylnagels of gelnagels.

Nagelstudio: Acrylnagels

Bij acrylnagels wordt een poeder in contact gebracht met een vloeistof. Hierdoor ontstaat er een kneedbaar bolletje wat langzaam gaat uitharden. Het is dus belangrijk dat de nagelstyliste snel en vlijtig te werk gaat want de klok tikt om de nagelstyling goed te kunnen doen.

Nagelstudio: Gelnagels

Bij gelnagels wordt de nagelstyling gedaan met kunstnagels in gelvorm. Het verschil met acrylnagels zit in het uithardingsproces. Bij gelnagels gebeurt dit namelijk door middel van UV-licht. Zodra de gel in contact wordt gebracht met dit licht, zal deze als reactie gaan uitharden.

Gelnagels natuurlijkGelnagels met printGelnagels met overloop

Introductieactie: 50% korting op nieuwe set kunstnagels

Bij onze nieuwe nagelstyliste krijgt u momenteel 50% korting op een nieuwe set kunstnagels. Profiteer van deze actie en maak afspraak met onderstaande button!