Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Tattoo verwijderen en kleurenleer

Tattoo verwijderen vs tattoo zetten

Om een tattoo te verwijderen is het belangrijk om te weten hoe een tattoo wordt gezet!

Daarom is het goed om te weten dat wij bij Iconic Beauty Company verschillende disciplines in huis hebben. Onze Permanente Make-Up specialisten en (medische) tatoeëerders hebben ruim 20 jaar ervaring in zowel Permanente Make-Up als tatoeëren. Een belangrijk element bij het zetten van een tatoeage of permanente make-up ofwel cosmetische tatoeage, is de kleurenleer.

Doordat wij als geen ander weten hoe een tatoeage wordt gezet, zijn wij als geen ander in staat om een tatoeage te verwijderen. . .

Kleurenleer bij het zetten van een tatoeage

Een tatoeage is niet altijd voor altijdTijdens het zetten van een tatoeage of permanente make-up wordt er goed gekeken naar de huidskleur. Als de verkeerde pigmenten gekozen worden, dan kan de uiteindelijke kleur bijvoorbeeld groen uitslaan. Dat ziet er niet mooi uit en bovendien zal het meer moeite kosten om een verkeerde pigmentkleur keuze te herstellen. Een ervaren tatoeëerder weet als geen ander welke pigmenten wanneer te kiezen en hoe deze in de juiste verhoudingen te mengen.

Kleurenleer bij het verwijderen van een tatoeage

De kennis van de kleurenleer is bij het verwijderen van een tatoeage net zo belangrijk. De ND Yag Kleurenleer_tattoo_verwijderenTattoo Laser moet op de juiste manier worden ingesteld om zowel donkere als lichtere tatoeages te kunnen verwijderen. De donkere kleuren van een tatoeage zijn meestal geen probleem en kunnen sneller worden verwijderd dan de lichtere kleuren. De uitdaging bij het succesvol verwijderen van een tatoeage ligt dan ook voornamelijk bij kleuren zoals geel of groen. Voor de meest hardnekkige tatoeages heeft Iconic Beauty Company een techniek ontwikkeld waardoor wij in staat zijn om tatoeages te verwijderen die bij andere klinieken niet met succes verwijderd konden worden. Deze techniek, welke wij niet prijsgeven, is ontstaan vanuit de kennis op expertniveau van de kleurenleer. Een tattoo verwijderen kan bij Iconic Beauty Company effectief gedaan worden.

Lees verder: Tattoo laseren nader uitgelegd