Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Tattoo laser voor tattoo verwijderen

Tattoo Laser ND YAG

De nieuwste generatie ND YAG tattoo laser met TOPHAT Technologie

Wilt u van uw tatoeage af?

Tatoeage verwijderen
Veel mensen denken dat een tatoeage een goed idee is als zij deze laten zetten. Helaas kunnen de omstandigheden veranderen waardoor het dan ineens een minder goed idee bleek te zijn. Gelukkig kan een tatoeage op een veilige manier verwijderd worden met een tattoo verwijder laser. Bij Iconic Beauty Company hebben wij de beste apparatuur en bekwame specialisten!

  • Intake gesprek is gratis en vrijblijvend
  • Tatoeage wordt geanalyseerd en u wordt geinformeerd over de mogelijkheden
  • Tatoeage kan in meeste gevallen volledig worden verwijderd
  • Na het behandelingtraject kan niemand meer zien dat er ooit een tatoeage heeft gezeten
  • Behandeling is vanwege TOP HAT technologie het minst pijnlijk

Behandel principe

Voor het verwijderen van een tatoeage is een Q-Switched ND YAG tattoo laser met TOP HAT technologie de beste keuze. Er worden laser stralen op verschillende golflengtes met hoge energie op het te behandelen gebied gericht. De energie van de laserstraal wordt geabsorbeerd door het pigment in de tatoeage en resulteert in een ‘shockwave’. Deze shockwave versplintert de pigment deeltjes waardoor deze in fragmenten uiteenvallen die klein genoeg zijn om door het lichaam af te voeren. Doordat de laserstraal is gericht op de pigment deeltjes, zal alleen dat worden afgebroken en zullen er geen verwondingen ontstaan aan de huid.

Behandel gebieden

De ND YAG tattoo laser heeft naast tattoo verwijderen ook andere toepassingsgebieden:
Voor en na Q switch ND YAG tattoo laser

 • Epidermis Pigment: lichaams tattoeage, Eye liner en wenkbrauw tatoeage
 • Dermis Pigment: Nevus van Ota, geboortevlek, koffievlek, pigmentvlek, ouderdomsvlek, sproeten
 • Ader aandoeningen: varicosity removal, capillary hemangioma

TOP HAT Tattoo Laser straal

Waarom zijn wij zo trots op onze Q-Switched ND YAG laser? De nieuwste generatie ND YAG tattoo laser heeft TOP HAT technologie voor de beste resultaten. Onze machine heeft een medische CE certificering wat het absoluut veilig maakt, een fijn gevoel tijdens de behandeling.

Top Hat (QMetrix Laser)

TOP HAT tattoo laser straal

Laser straal met TOP HAT profiel geeft beter resultaat en wordt volledig geabsorbeerd door het te behandelen gebied zonder omliggend weefsel aan te tasten. Geen risico op littekenweefsel doordat de focus van de laser alleen het pigment van de tatoeage wordt gericht.

Traditionele Laser straal

traditionele-laserstraal-smp

Laser straal met traditioneel Cone profiel is minder effectief en het te behandelen gebied absorbeert de energie slechter waardoor schade ontstaat bij omliggend weefsel. Risico op littekenweefsel doordat de laser geen volledige focus heeft op het pigment van de tatoeage.

 

Tattoeage verwijderen

Voor het verwijderen van een tatoeage is er geen betere keuze dan de behandeling die wij bij Iconic Beauty Company bieden. De nieuwste apparatuur bediend door professionals geeft u de zekerheid dat het verwijderen van een ongewenste tatoeage vakkundig gebeurt.

tattoo verwijderen door middel van laser technologie

Wat zijn de kosten van een behandeling met de ND YAG Laser?

Voorafgaand aan een behandelingstraject met de ND YAG Laser zal eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek worden gehouden. Tijdens dit gesprek wordt er een analyse gedaan van het te behandelen gebied. Bij een tattoo verwijderen wordt rekening gehouden met diverse factoren zoals de grootte en de kleur. Voorheen waren bepaalde kleuren moeilijker om te laseren. Met de nieuwste generatie kunnen in principe alle kleuren worden behandeld, hoewel er bij moeilijkere kleuren zoals geel meer behandelingen noodzakelijk zijn.

Kies voor een pakket om een jaar lang onbeperkt te behandelen! De voordeligste manier om een tatoeage te verwijderen. . .

INDICATIE KOSTEN ND YAG TATTOO LASER

Tijdens de intake krijgt u te horen wat de kosten zullen zijn. De grootte van de tatoeage is bepalend voor de hoeveelheid werk.

ND YAG Tattoo Laser S-Zone: 2X2 centimeter

 • Prijs per behandeling: € 25,00
 • Pakket onbeperkt ND YAG S-Zone: van € 150,00 voor € 125
 • * Prijs per behandeling in pakket: € 16,00

ND YAG Tattoo Laser M-Zone: 5X5 centimeter

 • Prijs per behandeling: € 60,00
 • Pakket onbeperkt ND YAG M-Zone: van € 360,00 voor € 270
 • * Prijs per behandeling in pakket: € 34,50

ND YAG Tattoo Laser L-Zone: 10X10 centimeter

 • Prijs per behandeling: € 95,00
 • Pakket onbeperkt ND YAG L-Zone: van € 570,00 voor € 475
 • * Prijs per behandeling in pakket: € 59,00

ND YAG Tattoo Laser XL-Zone: 15X15 centimeter

 • Prijs per behandeling: € 135,00
 • Pakket onbeperkt ND YAG XL-Zone: van € 810,00 voor € 540
 • * Prijs per behandeling in pakket: € 67,50

*Pakketprijs is 1 jaar geldig vanaf startdatum per zone. Dit zijn 5-6 behandelingen.

Maak afspraak voor ND YAG Tattoo Laser behandeling

Wacht niet langer en maak nu een afspraak voor een intake gesprek!

Waarom behandeling bij Iconic Beauty Company?

nvh_logoDe specialisten, apparatuur en prijs is goed op elkaar afgestemd. Wij werken bij deze behandelingen met mensen die een medische achtergrond hebben of huid therapeut zijn. De behandelingen worden uitgevoerd onder het gezag van onze cosmetisch arts met BIG registratie. De apparatuur is state-of-the-art en bovendien voorzien van een medische CE certificering. Dit alles met een scherpe prijs denken wij de beste prijs/kwaliteit te kunnen bieden voor dit type behandeling. Bovendien hebben wij een vergunning van de GGD waarin wij ons committeren om strenge hygiëneregels na te leven. De ruimtes waarin de behandelingen met de tattoo laser worden uitgevoerd worden dan ook gekeurd en worden periodiek gecontroleerd door de GGD Kennermerland.

Lees meer over tattoo verwijderen met tattoo laser