Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Schimmelnagel behandeling met laser

Schimmelnagel behandeling

Een schimmelnagel behandeling met de FOX schimmelnagel laser is de gouden standaard om dit probleem te verhelpen

Door alle schimmels te doden krijgt het lichaam de kans om weer gezonde nagels aan te groeien. Het kan tot acht weken duren voordat een teennagel zichzelf volledig vernieuwd heeft. Dit betekent dus ook dat het uiteindelijke resultaat pas na die periode zichtbaar is.

Hoe gaat een schimmelnagel behandeling in zijn werk?

De brancheorganisatie voor pedicuresBij aanvang van de schimmelnagel behandeling zullen de nagels worden afgevlakt door de pedicure. Bij Iconic Beauty Company zijn onze pedicure’s allemaal bij Provoet gediplomeerd en geregistreerd. Het is dus ook mogelijk om een schimmelnagel behandeling in combinatie met een pedicure te doen. Op die manier geeft u uw voeten een algehele onderhoudsbeurt! Nadat de nagels zijn voorbereid om de FOX laser effectief zijn werk te laten doen, zal de schimmelnagel behandeling gestart worden. Hierbij zal met een laser iedere teennagel behandeld worden. Er wordt een patroon gevolgd waarbij op een zo effectief mogelijke wijze de schimmels worden gedood.

Een schimmelnagel behandeling met laser

De FOX schimmelnagel laser volgt een patroon over de nagels

Wat is belangrijk na de schimmelnagel behandeling?

Belangrijk om te weten is dat bij een schimmelnagel behandeling de oorzaak wordt weggenomen. Nu is het een kwestie gewordenvan voorkomen is beter dan genezen! Het is verstandig om de volgende maatregelen te treffen:

  • De schoenen/slippers behandelen met een antischimmel poeder
  • Vergeet uw badmat niet!
  • Direct na de behandeling schone sokken aantrekken
  • Trek elke dag schone sokken aantrekken
  • Sokken/dekbed wassen op 60° graden
  • ’s Ochtends en ’s avonds de gewassen voeten insmeren met een antischimmel crème (ook tussen de tenen) om infectie van aangrenzende nagels te voorkomen

 

MAAK AFSPRAAKvoor een schimmelnagel behandeling