Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

Kalknagels

Kalknagels worden veroorzaakt door een schimmelinfectie

Met de FOX kunnen kalknagels worden behandeldEen andere benaming voor kalknagels is dan ook schimmelnagels. De aandoening aan vooral de teennagels is niet levensbedreigend. Echter veroorzaakt het vaak onvrede bij mensen die hier last van hebben. Vooral in de zomermaanden hebben mensen er vaak moeite mee omdat zij zich ervoor kunnen schamen. Het is dan natuurlijk vervelend om slippers of ander open schoeisel te dragen!

MAAK AFSPRAAKvoor een kalknagels behandeling

Kalknagels kunnen binnen acht weken verholpen worden

schimmelnagel behandeling met de FOX laserMet de FOX schimmelnagel laser kunnen kalknagels zeer goed worden behandeld. Zelfs de meest heftige gevallen van kalknagels kunnen worden behandeld. In slechts een klein percentage van de gevallen zal een behandeling minder goed aanslaan dan normaal het geval is.

Kalknagels worden veroorzaakt door schimmel

De aandoening kalknagels wordt veelal veroorzaakt door schimmel. In de meeste gevallen doet een infectie zich voor op de voeten. Op de handen kunnen kalknagels ook voorkomen, echter is dat ongebruikelijk. Dit heeft te maken dat mensen vaker schoenen dan handschoenen dragen. Vooral als schoeisel te krap is kunnen er omstandigheden ontstaan die ideaal zijn voor een schimmel om zich te vermenigvuldigen. Vooral in vochtige ruimtes gedijen schimmels goed. In openbare, vochtige ruimtes is er dan ook een zeker risico om een schimmelinfectie op te lopen. Heeft iemand een verlaagde weerstand of een beschadiging aan de teennagels, dan kan het risico toenemen op een schimmelinfectie.

De behandeling wordt uitgevoerd door een Provoet pedicure.

Maak een afspraak om kalknagels te behandelen

Bel nu met 023-5610630 om een afspraak te maken of stuur ons een bericht via onze contact pagina.

MAAK AFSPRAAKvoor een kalknagels behandeling