Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Schimmelnagel behandeling met laser

FOX Schimmelnagel Laser

Een schimmelnagel kan gemakkelijk verholpen worden binnen twee behandelingen.

Behandel een schimmelnagel effectief met lasertherapieDe FOX schimmelnagel laser is uiterst effectief in het doden van de schimmel. Alle teennagels worden behandeld om er zeker van te zijn dat er geen schimmel achterblijft; Dit om te voorkomen dat de schimmel zich opnieuw verspreidt over uw tenen. De resultaten worden zichtbaar zodra zich een nieuwe en gezonde nagel heeft gevormd. Dit kan tot twee maanden duren. De oude nagel groeit uit terwijl deze plaats maakt voor een gezonde nieuwe nagel. Weg met die schimmelnagel! Een andere benaming voor een schimmelnagel is een kalknagel. Dit is dezelfde aandoening, om verwarring te voorkomen.

Werkt het tegen alle schimmelnagel infecties?

Schimmelnagel behandeling met lasertherapieMet de FOX schimmelnagel laser is het mogelijk om zelfs de meest hardnekkige infecties te verhelpen. Zelfs mensen die al jarenlang bezig zijn met middelen om de schimmel te doden. Met de laser wordt de schimmelkolonie volledig vernietigd. Daarna heeft de nagel de kans om weer gezond aan te groeien. Het resultaat is dus niet direct zichtbaar maar binnen afzienbare tijd heeft u weer mooie, gezonde nagels op uw voeten. Gemiddeld duurt het acht weken om de schimmelnagel tot het verleden te laten behoren. Wanneer er weefsel buiten de nagels is ontstoken, dan zal er eerst doorverwezen worden naar de huisarts.

Hoe gaat een schimmelnagel behandeling in zijn werk?

schimmelnagel behandeling met de FOX laserBij een schimmelnagel behandeling zal de FOX schimmelnagel laser een patroon volgen over de schimmelnagel. Iedere schimmelnagel zal rond een minuut worden behandeld. De totale behandeltijd is ongeveer een kwartier per voet. Het is noodzakelijk om alle nagels te behandelen, zelf al lijken deze op het eerste oog gezond. Bij aanvang van de behandeling zal er eerst een intake gedaan worden om te beoordelen of het daadwerkelijk een schimmelinfectie is. Over het algemeen zijn twee behandelingen voldoende om de schimmelinfectie te verhelpen. In enkele gevallen is nog een derde behandeling nodig. Tijdens het behandelen van de schimmelnagel kan het wat warm aanvoelen. Dit komt door de energie van de laser het nagelbed aan het bewerken is om de schimmel te doden.

Resultaten van de FOX schimmelnagel laser

In onderstaand voorbeeld zijn de resultaten zichtbaar. De bovenste plaatjes zijn genomen bij aanvang van de behandelingen tegen de schimmelnagel infectie. De onderste plaatjes geven het uiteindelijke resultaat na acht weken weer. Zoals te zien is kan de schimmelinfectie met de laser volledig worden verholpen. Dit resultaat wordt bereikt door alle schimmelkolonies te vernietigen, teen voor teen.

Schimmelnagels behandeld met de FOX

 

 

Kosten van een schimmelnagel behandeling

Er zijn in totaal twee behandelingen nodig. De prijs voor een behandeling bedraagt € 125,-.

Na deze behandelingen zijn de schimmels gedood en is het belangrijk om een nieuwe infectie te voorkomen.

Behandeling wordt uitgevoerd door Provoet Pedicure

De brancheorganisatie voor pedicures

Deze behandeling wordt uitgevoerd door een provoet pedicure. Op deze manier heeft u iemand die deskundig is op het gebied van voeten. Daarnaast is er inmiddels veel ervaring opgebouwd om de beste resultaten te behalen om uw schimmelnagels te verhelpen.

Maak een afspraak voor een schimmelnagel behandeling

Bel nu met 023-5610630 om een afspraak te maken of stuur ons een bericht via onze contact pagina.

MAAK AFSPRAAKvoor een schimmelnagel behandeling