Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Cure4Life: Uw gewicht in evenwicht

Cure4Life

Overgewicht? Kies voor een gezonde leefstijl en voel je fit.

Een sprintje trekken zonder buiten adem te raken? Voetballen met je (klein) kinderen? Je dagelijks weer fit en energiek voelen? Met natuurvoedingsadviseur Alexia werkzaam voor Cure4Life Leiden ga je bij Iconic Beauty Company op een verantwoorde manier aan de slag met je overgewicht en gezondheidsklachten. Ontdek wat dit voor jou kan betekenen!

Door deze nieuwe samenwerking kun je aan de slag met jouw gezondheid om door middel van een programma op maat, je leefstijl en voeding blijvend aan te passen.

Op naar een fit bestaan voor de rest van je leven! Hoe werkt het?

Het programma bestaat uit vijf fases:

Fase 1 – Gratis intake. Ter voorbereiding van het eerste consult worden je huidige voedingspatroon en ziektegeschiedenis in kaart gebracht. Tijdens de gratis intake leggen wij u uit wat het programma inhoudt en verzamelen we alle benodigde informatie op basis waarvan uw persoonlijk programma kan worden aangevraagd. Ook doen we een urine-, en mondslijmonderzoek om de oorzaak van het overgewicht in kaart te brengen. Er wordt bloedonderzoek verricht via uw eigen huisarts indien u besluit met ons uw overgewicht aan te pakken.

Fase 2 – Voorbereidingsfase. Een belangrijke fase waarbij je optimaal wordt voorbereid op het voedingsprogramma. Verkeerde suikers en vetten worden langzaam afgebouwd.

Fase 3 – Start voedingsprogramma. In deze fase start je met het persoonlijke voedingsprogramma. Hierin word je begeleid door onze ervaren natuurvoedingsadviseur.

Fase 4 – Stabilisatie. Als je twee kilo van jouw streefgewicht af bent, start de stabilisatie fase. Je kunt weer meer dingen gaan eten met behoud van je ideale gewicht.

Fase 5 – Richtlijnen voor de toekomst. We geven je richtlijnen en adviezen om het streefgewicht vast te houden in de toekomst. Zodat je de rest van je leven kunt genieten van het resultaat.

Wat kan ons programma voor u doen?

Ons programma is voor iedereen die op een gezonde manier wil afvallen en definitief een streep wil halen door zijn of haar overgewicht. Samen met jou doorbreken we de negatieve spiraal van eerdere afvalpogingen. En gaan we voor een levenslang resultaat.

  • Gratis eerste consult.
  • Persoonlijk voedingsprogramma op maat.
  • Persoonlijk medisch advies op maat.
  • Duurzaam resultaat.
  • Afvallen op een gezonde manier.
  • Zonder dieetpillen, shakes of maaltijdvervangers.
  • Persoonlijke begeleiding.
  • 50 vestigingen in Nederland en België.

Gratis consult aanvragen bij Iconic Beauty Company in Hoofddorp

Samen met onze natuurvoedingsadviseur breng je jouw situatie helder in kaart en gaan jullie aan de slag met het persoonlijke voedingsprogramma van Cure4Life. Met als doel: een langdurige oplossing tegen overgewicht én een duurzaam resultaat.