Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

Carbomesotherapie

Carbomesotherapie biedt een zeer effectieve behandelingen voor diverse doeleinden.

Dankzij de Carbomesotherapie-machine kunt u nu behandeld worden tegen schaduwen onder de ogen, striae/littekens, rimpels in het gezicht en zelfs haaruitval! Tijdens de behandeling zal met een handstuk, dat lijkt op een soort viltstift, een carbomeso-cocktail vlak onder de huid worden ingebracht. De carbomeso-cocktail is verreikt met Co2 welke een bijzonder heilzame werking heeft en het effect van de behandeling velen malen zal versterken. De hoeveelheid carbomeso-cocktail, en hoe diep deze in de huid wordt ingebracht, zijn zo ‘onmeetbaar’ klein dat deze enkel door het computergestuurd carbomeso-programma bepaald kunnen worden. Het programma kan vervolgens per behandeling ingesteld worden, exact afgestemd op de patiënt.

Schaduwen/wallen onder de ogen

carbomesotherapie voor de behandeling van wallen onder de ogen

Binnen 6 behandelingen zullen schaduwen onder de ogen tot 90% zijn verdwenen.

Wallen onder de ogen ontstaan door een combinatie van vochtophoping en een verminderde capillaire werking van de haarvaatjes in dit gebied. Hierdoor is de microcirculatie niet optimaal. Met de carbomesotherapie herstellen wij de capillaire werking van de haarvaatjes en hiermee ook de microcirculatie. Het resultaat is dat schaduwen onder de ogen sterk verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

Striae / littekens

carbomesotherapie voor de behandeling van strech-marks, striae en littekens

Binnen 3 tot 6 behandelingen zullen striae en littekens tot 97% zijn verdwenen.

Door toepassing van carbomesotherapie zal er een verhoogde regeneratie van het weefsel optreden. Het proces van genezing wat in gang wordt gezet zal in veel gevallen leiden tot het sterk verminderen, en zelfs volledig verdwijnen, van de striae en littekens. Vooral bij vrouwen na een zwangerschap kunnen de zogenaamde ‘stretch-marks’ een doorn in het oog zijn. Met carbomesotherapie is er nu een oplossing!

Haaruitval en kaalheid

carbomesotherapie voor de behandeling van haaruitval en kaalheid

Binnen 10 behandelingen kan haaruitval tot 77% afgenomen zijn.

Carbomsotherapie is een uitstekende methode voor de natuurlijke stimulatie van haargroei. Tijdens de behandeling worden rode bloedlichaampjes geforceerd zuurstof los te laten en Co2 op te nemen. Hierdoor ontstaan nieuwe (haar)bloedvaten en geeft een vaatverwijding effect. De hoofdhuid wordt hiermee optimaal gevoed met vitaminen en voedingstoffen. De verhoogde voeding van de haarfollikel zorgt voor meer haargroei en stabilisatie van haaruitval. Afhankelijk van de patiënt en mate van kaalheid duurt een kuur 3 tot 12 maanden.

Rimpels in het gezicht

carbomesotherapie voor de behandeling van rimpels in het gezicht

Binnen 3 tot 6 behandelingen kunnen rimpels in het gezicht tot 56% verdwijnen.

Carbomesotherapie is de belangrijkste ontdekking op het gebied van anti-aging in de afgelopen 2 decennia. Collageen is de belangrijkste factor van een jonge huid. Doordat de aanmaak van collageen afneemt als wij ouder worden, toont onze huid ouder en ontstaan er rimpels. De carbomesotherapie behandeling verhoogt de aanmaak van collageen waardoor de huid jonger wordt en rimpels verdwijnen. Daarnaast heeft de behandeling een positief effect op de aanmaak van elastine waardoor de huid gladder en strakker wordt. Carbomesotherapie zorgt voor een toename van 40% in de aanmaak van collageen en elastine.

Carbomeso therapie prijslijst
Losse behandeling € 99
3 behandelingen € 249
6 behandelingen € 449