Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Mooi zijn, Mooi voelen, Mooi blijven

Hormoon en vitamine trainer

 

Ruim vijf miljoen Nederlanders zijn chronisch ziek!

Dat komt neer op bijna een derde van de Nederlandse bevolking. De aantallen nemen alleen maar toe mede door de vergrijzing. Van de mensen ouder dan 65 jaar heeft de helft 2 of meer chronische ziektes. Zeker 6% van de bevolking kampt met 4 of meer chronische aandoeningen.

Wat zo al voorkomt zijn:

Hart en vaatziektes / chronische gewrichtsontstekingen / astma / eczeem / migraine / depressie / kanker / aids / beroerte / reuma / Parkinson / burn out / angst stoornissen

Heel veel ziektes vallen onder de noemer chronisch dat kunnen ook de levensbedreigende ziektes zijn.

Toch is er veel te doen op het gebied van vitamines. Door de juiste hoeveelheid en inname kunnen we veel vooruitgang boeken in de kwaliteit van leven. Denk daarbij ook aan de juiste inname van voeding. Daarbij spelen vetten eiwitten aminozuren en suikers een belangrijke rol. Door de juiste begeleiding kunt u zich gezonder en vitter voelen zonder daarbij direct synthetische medicijnen te slikken.

Voor begeleiding van 3 maanden met elke 2 weken een consult van een uur zijn de kosten 300 euro.

De overgang en hormoonschommelingen

Hormonen kunnen ons hele leven op zijn kop zetten. Denk daar bij aan opvliegers/ transpireren/ huilbuien/ depressie/angst aanvallen/ eet buien/ je eigen lichaam niet meer kennen.

Of je nu 40 bent of 70 in deze tijd is het niet meer nodig jezelf te verstoppen. Op het gebied van vitamines en bio identieke hormonen kunnen we de kwaliteit van leven der maten verbeteren dat we zonder ongemakken de overgang door lopen.

Daarnaast is in de overgang voeding gewicht en ontspanning heel belangrijk. Daarom bieden wij naast het coachen adviezen en voedingsbegeleiding ook een aantal sessies Mind fullness aan zodat u zich overal waar u bent kunt ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan een opvlieger dan juist helpt het te ontspannen.

Deze coaching is voor een periode van 3 maanden waarbij u elke maand een Mindfulness les krijgt die u thuis kunt gaan toepassen. U komt elke 2 weken op consult van een uur waarbij we alle aspecten doornemen.

Dit houdt in 6 consulten en 3 mind fullness lessen voor een totaal van 450 euro.

*Bij begeleiding van huisartsen bezoek wordt een prijs afgesproken.