Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Forever F.I.T. Challenge

F.I.T.

De Forever F.I.T. Challenge is een geavanceerd
voedings-, cleansings- en afslankprogramma.

3 stappen in 69 dagen en 7 tot 12 kilo gewichtsverlies!

afvallen met FIT afslankprogramma

 

FIT_69_dagen

 

Fit en vitaal in 3 simpele stappen

Fit en vitaal worden begint met goede voeding en meer beweging. Maar hoe pak je dat aan? Het veranderen van patronen is namelijk niet makkelijk. Forever F.I.T. helpt u in simpele stappen op weg naar een vitaler lichaam en een fitter gevoel.

Afvallen en gezonder leven

F.I.T. staat voor Foundation, Inspiration, Transformation. Het programma biedt u de kans om op eenvoudige wijze vitaler te worden. Het toewerken naar een gezond lichaam is meer dan het verliezen van kilo’s. Forever F.I.T. helpt u met afvallen, maar staat u ook bij in het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. In 3 stappen werkt u aan een vitale geest in een vitaal lichaam.

Hoe werkt Forever F.I.T.?

Met het F.I.T stappenplan wordt het makkelijker uw gewenste gewicht te bereiken en fit te worden én te blijven. U werkt elke dag gestructureerd aan uw gezondheidsdoel.

Het stappenplan van Forever F.I.T.

Het stappenplan van F.I.T.1 bestaat uit drie fases. De eerste stap is C9, hierin legt u in 9 dagen de basis. Vervolgens gaat u verder met F.I.T.1. In deze fase bouwt u in 30 dagen aan uw spieren en bent u gericht op het verliezen van vet. Met F.I.T.2 gaat u 30 dagen verder met dit proces op een hoger niveau.

Het stappenplan:

  • C9: duur is 9 dagen met gemiddeld verlies 2-3 kilo

  • F.I.T.1: duur is 30 dagen met gemiddeld verlies van 3-6 kilo

  • F.I.T.2: duur is 30 dagen met gemiddeld verlies van 2-3 kilo

  • Forever F.I.T. Challenge: duur is 69 dagen met gemiddeld verlies van 7-12 kilo. Centimeter verlies rondom taille: 5-10 centimeter.

OPMERKING: Belangrijker is het verlies in centimeters. Doordat er ook spiermassa wordt opgebouwd met het F.I.T. programma is het onverstandig om alleen naar het gewicht in kilo’s te kijken, omdat spiermassa zwaarder is dan vetmassa!

FIT-resultaat-01
FIT-resultaat-02
FIT-resultaat-03
FIT-resultaat-04

De juiste begeleiding

In de brochures staan het voedingsplan, het bewegingsplan en lekkere recepten. Ook vindt u in de brochures advies en handige tips om het F.I.T. programma met succes te doorlopen.

Voordelen van F.I.T

  1. duidelijk programma
  2. helder stappenplan
  3. tips en adviezen
  4. blijven genieten van eten
  5. blijvende gewichtsbeheersing

Maak afspraak

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Hier wordt alles uitgelegd over F.I.T. en eventueel andere mogelijkheden.Om nog sneller en beter resultaat te behalen kan er een combinatie met infraroodtunnel sporten gemaakt worden. De Forever F.I.T. Challenge kan zowel thuis als onder begeleiding gevolgd worden.

Kosten Forever F.I.T. Challenge

De kosten voor het volgen van het volledige programma van 69 dagen is € 8,65 per dag. Hierbij worden 2 maaltijden per dag vervangen waardoor er kosten worden bespaard op de boodschappen.

 Lees meer over stap 1: Clean 9

Look better. Feel better.