Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Weer met een goed gevoel in de spiegel kijken?

Intake gesprek

Wil jij graag weer met een goed gevoel voor de spiegel staan?

Afslankstudio spiegelDe eerste stap die dan gezet kan worden is een intake gesprek inplannen bij de afslankstudio van Iconic Beauty Company. Tijdens dit gesprek gaan wij eerst kijken wat het doel is dat jij graag wilt bereiken. Vervolgens gaan wij samen met jou een plan maken om dat doel te bereiken en welke termijn hier aan gesteld wordt.

Er wordt ook gekeken voor welke afslankapparatuur jij in aanmerking komt zodat het doel sneller en effectiever bereikt kan worden.

Meten is weten

Afvallen met succesVanaf het startpunt tot en met het eindpunt van het afslanktraject worden er diverse metingen gedaan. Met de computergestuurde weegschaal wordt waardevolle informatie verkregen over iemands gezondheid. Het belangrijkste om in de gaten te houden is het vetpercentage en de spiermassa. Veel mensen maken de fout zich blind te staren op alleen het gewicht. Terwijl het er juist om gaat om vet te verliezen en spiermassa te behouden. Wanneer iemand wel in gewicht daalt maar teveel spiermassa verliest tijdens dit proces, loopt het risico op het jojo-effect; De kilo’s vliegen er weer aan nadat het afslankdoel is bereikt! Door periodiek te meten kan deze veel gemaakte fout worden voorkomen.

Afvallen onder begeleiding

Bij de afslankstudio van Iconic Beauty Company wordt de begeleiding gedaan door een gediplomeerd voedingsdeskundige. Door de persoonlijke aanpak en een dieet op maat gemaakt is het makkelijker om met succes het doel te bereiken. Blijf niet doorlopen als jij niet tevreden bent met jouw figuur en maak vandaag nog een afspraak!