Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Dieet op maat

Dieet op maat

Met een dieet dat bij jou past is het makkelijker om met succes af te vallen!

Er zijn zoveel verschillende opvattingen over afvallen; Wat de ene dieet goeroe zegt wordt weer tegengesproken door de ander. Dit maakt het moeilijk om de juiste keuze te maken, want voor welk dieet moet jij nou kiezen?

Bij de afslankstudio van Iconic Beauty Company blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dieet gebied. Verder zijn wij niet verbonden aan 1 type dieet; Dat is maar goed ook, want een dieet moet vooral bij iemand passen.

Afvallen met een dieet op maat

Tijdens het intake gesprek worden niet alleen de doelen bepaald maar natuurlijk ook gekeken hoe deze doelen bereikt moeten gaan worden. Het dieet is daarbij van doorslaggevend belang. Ongeacht voor welk dieet gekozen wordt, er zal altijd gekeken moeten worden naar de drie macro nutriënten: Koolhydraten, vetten en eiwitten (proteïne).

 

Mogelijke diëten

Bij de afslankstudio zijn verschillende producten verkrijgbaar. Hierbij kan een voedingsconsulente ook begeleiding en advies geven. Het is ook mogelijk om een kant en klare dieet-box aan te schaffen welke je thuis krijgt gestuurd.

Online dieet

Bij een online dieet krijg je alle producten thuis gestuurd. De begeleiding wordt ook online gedaan. Als je hier de voorkeur aan geeft, dan hebben wij een aantal online diëten geselecteerd. De aard van deze diëten zijn meer anoniem.

Vitadis Slanker Leven Plan (Klik op afbeelding voor meer informatie)

Slanker leven plan