Maak nu een afspraak!
023 - 56 10 630
ibc

Afslankstudio Hoofddorp

Afslankstudio

Bij de afslankstudio van Iconic Beauty Company kun jij werken aan een mooier figuur

Wij bieden behandelingen waarmee een figuur correctie gedaan kan worden. Maar ook voedingsbegeleiding en infraroodtunnel sporten.

Afslankstudio intake gesprek

Afslankstudio_intakegesprekTijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek wordt er gekeken naar uw persoonlijk situatie. Er kan besproken worden wat het doel is wat bereikt moet gaan worden en binnen welke tijd. Bij de afslankstudio van Iconic Beauty Company hanteren wij niet 1 type methode of dieet maar een op maat gemaakt advies. Niet voor iedereen zijn eitwit shakes weggelegd bijvoorbeeld!

Afslankstudio dieet op maat

Er zijn nogal wat keuzemogelijkheden op het gebied van een dieet. Waar de ene methode zegt dat iets juist wel mag, zegt de andere methode juist iets heel anders! Het belangrijkste om te weten is dat een dieet vooral bij jou moet passen. Iemand die de hele dag op kantoor zit heeft andere mogelijkheden en beperkingen dan iemand die bijvoorbeeld in een winkel staat.

Afslankstudio apparatuur

Infraroodtunnel Afvallen FBBij de afslankstudio hebben wij de nieuwste technieken op het gebied van afslankapparatuur. Ons paradepaardje is de infraroodtunnel waarin men versneld kilo’s kan verliezen! Het is de bedoeling dat je minimaal twee keer per week komt sporten in deze revolutionaire infraroodtunnel. Tijdens de eerste sessie na een intake gesprek krijg je instructies hoe het apparaat werkt en waar je op moet letten.

Afslankstudio metingen

Bij de afslankstudio hebben wij een computergestuurde weegschaal welke allerlei metingen kan verrichten. Op deze manier wordt de voortgang vastgelegd en kan er gaandeweg het afslanktraject bijgestuurd worden als blijkt dat het afslankdoel in gevaar dreigt te komen. De resultaten worden weergegeven in allerlei grafieken welke beschikbaar worden gesteld aan de klant. Verder wordt er ook met een meetlint gekeken of er vooruitgang is met de reductie van de omvang. Voor degene die interesse hebben kan ook de lengte van het lichaam worden opgenomen en kan de bloeddruk worden gemeten met de nieuwste afslankstudio apparatuur.